Podmienky používania

1. Prevádzkovateľom tejto stránky je spoločnosť CITYMETAL s.r.o. Používateľom je každá osoba, ktorá si vyžiada zobrazenie ktorejkoľvek podstránky tohto webu.

2. Údaje poskytnuté používateľom sú využité len za účelom poskytnutia služieb používateľovi

3. Všetok obsah na tomto webe a jeho podstránkach je chránený autorským zákonom. Bez písomného povolenia ho nemožno kopírovať, ani inak šíriť.

4. Prístup tohto webu je bezplatný všetkým používateľom.

5. Používatelia zobrazujú obsah na vlastné riziko. Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za žiadne škody, ktoré by mohli vzniknúť v súvislosti s používaním webstránky.

Ochrana osobných údajov

Obchodná spoločnosť CITYMETAL s.r.o. prehlasuje, že ako prevádzkovateľ informačných systémov, v ktorých sú spracúvané osobné údaje osôb v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov a ostatnými príslušnými právnymi predpismi, dodržiava prísne bezpečnostné opatrenia a považuje ochranu osobných údajov svojich kliento za svoju prioritu.

Spoločnosť sa zaväzuje zabezpečiť, aby sa spracúvali len také osobné údaje,ktoré svojím rozsahom a obsahom zodpovedajú účelu ich spracúvania a sú nevyhnutné na jeho dosiahnutie.

Dotknutá osoba udeľuje slobodne a dobrovoľne spoločnosti vyplnením a odoslaním registračného formulára alebo formulára na zber e-mailových adries súhlas podľa § 11 zákona o ochrane osobných údajov so spracovaním jej osobných údajov uvedených v kontaktnom formulári na účely:

  1. zabezpečenia služby prenájmu motorového vozidla,
  2. zasielania newslettera a informácií o ponúkaných službách, produktoch a novinkách,
  3. požiadania zákazníkov o vyjadrenie spokojnosti so službami.

Používanie cookies

Spoločnosť CITYMETAL S.R.O. (so sídlom Hrnčiarska  2/A, 040 01  Košice) používa cookies na vylepšenie svojich webových stránok. Prehliadaním týchto stránok vyjadrujete súhlas s používaním cookies tak, ako sú prednastavené vo vašom internetovom prehliadači.

Čo to znamená

Slovom cookie označuje malé množstvo dát, ktoré webový server odošle prehliadaču, ktorý ho uloží na počítači užívateľa. Pri každej ďalšej návšteve stránky potom prehliadač tieto dáta posiela späť serveru.

Typy cookies, ktoré používame

  1. Prevádzkové – na vytváranie štatistiky návštevnosti a najzaujímavejšieho obsahu.
  2. Prihlasovacie – aby ste mohli pohodlne a bezpečne vykonať rezerváciu na našich stránkach, potrebujte mať zapnuté ukladanie cookies.
  3. Cookies tretích strán – (ak ich máte povolené) môžu vo vašom prehliadači ukladať služby ako Facebook, Google Analytics a ďalšie. Tieto služby používame za účelom zlepšenia používateľského zážitku. Je plne pod Vašou kontrolou zakázať tento typ cookies.

Ako odmietnuť cookies

Používanie cookies môžete zablokovať zmenou nastavení svojho prehliadača. Zablokovanie alebo zmazanie cookies Vám znemožní prihlásenie, registráciu a vykonanie rezervácie.

Napíšte nám

info@city-metal.eu

Zavolajte nám

+421 917 177 222

+421 944 708 635

+421 915 045 088

+421 948 497 405 (BA pobočka)

Pracovná doba: Po - So, 8:00 - 18:00
Služby mimo pracovnej doby: príplatok 10 €

CITYMETAL s.r.o.

Hrnčiarska  2/A, 040 01 Košice

IČO: 48218791, IČ DPH: SK2120107308

SK38 7500 0000 0040 2201 8517

Objednajte si auto jednoducho a rýchlo online

Telefonická rezervácia0917 177 222